JEMI ADVENTURES & ENTREPRENAD HB         

                                                                        

Välkomna till vår blogg

JEMI Adventures & Entreprenad HB / Small Detail´s kennel

Semester, valpar och mer valpar på väg....

2012-07-24

Tiden går fort och helt plötsligt inser man att första veckan av semestern redan "avverkats", men tre återstår i alla fall.

Denna sommar har verkligen varit märklig med få riktigt fina dagar och bara för någon natt sedan var det ynka 2 grader varmt och -1 upp mot Kiruna - den 23:e JULI!  Detta bekommer dock inte våra fyrbenta vänner (de tycker nog att det är rätt skönt)....

Vår gäststuga har äntligen kommit upp! En del kvar att fixas och sedan dags för att ta fram penslarna och få färg på den, blir nog fint för gästerna att byta om kläder till vintern. Grillkåtan väntar härnäst på uppmontering, inte lite att göra och det man ofta tror ska gå snabbt visar sig lika ofta ta längre tid än beräknat. Nu hoppas vi att vädergudarna är på vår sida framledes....

Sera´s valpar växer och är snart 8 veckor! Vetskapen att alla stannar här känns tillfredsställande. Sera är en mycket speciell hund och hon är lika behaglig i sättet som en ypperlig ledarhund i spannet, hon är nöjd med tillvaron var hon än är eller med vem. Alla valparna är sociala och väldigt glada, fulla med hyss av alla de slag, mattes gamla stövlar som hängt med i ur och skur och genom två tidigare valpkullar går sitt oundvikliga öde till mötes EFTER denna valpkull - de har trasat dem sönder totalt!

Luna, hon är dräktig! Vi är så glada och förväntansfulla, denna kombination är mycket intressant även linjemässigt. Redan nu är hon rundare, återstår att se om det blir en stor kull eller inte! En mycket stor förändring är att hon inte alls vill leka med de andra i rasthagen och det märks....Luna är annars den som drar igång lekarna, nu ligger hon bara och vilar och vill mest vara i närheten av oss.

Våran finska import Arctic Power Runaway "COOPER" är i dagarna 4 månader och vi är så imponerade av denna kille och glada att ha honom i vår ägo.

   Arctic Power Runaway

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)