JEMI ADVENTURES & ENTREPRENAD HB         

                                                                        

Välkomna till vår blogg

JEMI Adventures & Entreprenad HB / Small Detail´s kennel

Parning

2012-07-01

Nu är Luna parad....till slut måste vi säga.

Först har vi väntat och väntat på att hon ska börja löpa (vilket borde ha varit i maj, Luna som alltid löpt med 6 månaders mellanrum, men inte nu)....när hon väl började gick det undan - hon hade nämligen börjat tidigare än vi trott och våra annars så "löpskvallrande" hanhundar visade inte heller att något var på gång. Om det sedan berodde på att det fanns flera tikar samtidigt på väg in i höglöp och mitt i höglöp...det tål att funderas på. Ett utstryk hos veterinären bekräftade våra farhågor och resultatet av blodprovet visade dessutom att det var JÄTTEBRÅTTOMT!!! Kan lugnt säga att det orsakade turbolens här hemma....Micke och hans son Johan fick hasta iväg en dag tidigare än beräknat.

Vårt varmaste TACK till Maria och Donald som kunde ta emot detta "ekipage" och för Er gästfrihet!

Att det sällan går som man tänkt sig...är något man vant sig vid, mer en regel än undantag....men resultatet av denna fyrfota kärleksresa slutade både lite oväntat och riktigt bra!

Mac var inte så intresserad på fredagen så vi tog till plan B på lördag, det vill säga en annan hane som vi också haft ett gott öga till...nämligen Dozer-sonen Napapijri´s Deaco med en mor efter samma härstamning som Mac.

Idag, söndag, blev det en till parning så nu håller vi tummarna att Luna och Deaco får en kull riktigt fina valpar, beräknad v. 35.

I övrigt växer Sera´s valpar och de är så himla söta, där kan man vara hur länge som helst och mysa med dem. Att de sedan tycker det är mycket roande att bita en lite här och där...är ju en annan femma.

Cooper är en klok liten valp, mycket lyhörd och lär sig fort. Han verkligen älskar Sera´s valpar och Sera bryr sig inte att han står och tittar på valparna över valplådekanten, hon bara lägger sig tillrätta och sover...men under vår uppsikt såklart. Cooper ser väldigt lovande ut (dock för tidigt att sia om framtiden), men är välvinklad och flyter fram i sina rörelser. Behöver man säga att man längtar att börja köra in honom längre fram....?

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)